De Kromme Haan

Wees welkom in De Kromme Haan! De Kromme Haan is de locatie waar Cultuurplatform Bunnik een groot deel van haar activiteiten laat plaatsvinden. We zijn vaste huurder op de woensdagen en zaterdagen maar ook op andere dagen plannen we activiteiten. 

In 2020 startte Cultuurplatform Bunnik op de Parallelweg 1C de Cultuurschuur, samen met Bo!nk Theater en Senioren Activiteiten Bunnik was er al snel aardig wat te doen. Zoals overal gooide ook hier de Corona periode roet in de planning.  Gelukkig konden een aantal activiteiten wel gewoon doorgaan.

De plannen zijn gegroeid en De Kromme Haan is geboren!

De locatie is grondig onder handen genomen met dank aan het enthousiaste Bo!nk Theater team en Coen van der Wind & zonen. Er kwam een succesvolle crowdfundactie voor de verbouwing en het VSB Fonds deed zorgde voor een prachtige bijdrage voor de inrichting (van deze locatie)  ten behoeve van culturele activiteiten.

 

Samen met andere aanbieders van culturele activiteiten wordt er nu volop genoten, gecreëerd, gelachen en gespeeld. Want:  Cultuur maak je samen!

Parkeren

Neem de inrit vanaf de Parallelweg:

Rijd langs het huis naar de achterkant van de witte schuur: daar is de ingang.

Gelieve parkeren op de vier plaatsen achter de Cultuurschuur bij de ingang. Niet aan de Parallelweg parkeren, of tussen het huis en de schuur. Indien de vier plaatsen vol zijn parkeren (in overleg) naast het huis aan de voorkant.

 

Heb je plannen om het culturele aanbod voor Bunnik, Odijk en Werkhoven samen met ons te verbreden, of ben je geïnteresseerd in een pilotfase van cultureel aanbod?

Laat het ons weten via info@cultuurplatformbunnik.nl

Wil je meer weten over de locatie of huurmogelijkheden?

Informeer dan direct via info@dekrommehaan.nl