Welkom op de pagina van de Cultuurschuur Bunnik!

Deze pagina is onderdeel van het Cultuurplatform Bunnik. We zijn hard aan het werk om de nieuwe Cultuurplatform site in te richten, want bij een nieuwe toekomst hoort een nieuwe jas.

Gedurende de zomer zullen we hier bekend maken wat we vanaf september allemaal te bieden hebben. Ook via facebook houden we je op de hoogte, je kunt ons daar volgen via

CultuurplatformBunnik
https://www.facebook.com/cultuurraadbunnik/

BunnikoverBunnik
https://www.facebook.com/bunnikoverbunnik/

En vanaf de zomer ook via de pagina van CultuurschuurBunnik (ook Instagram)
https://www.facebook.com/Cultuurschuur-Bunnik-100381448348463/

 Heb je leuke ideeën of wil je zelf ambassadeur worden? Laat het ons weten via
info@cultuurschuurbunnik.nl

Cultuur maak je samen!

Als we elkaar vaker kunnen ontmoeten, samen leuke dingen kunnen doen & maken en elkaar kunnen inspireren wordt Bunnik nóg leuker denken wij.

Als Cultuurplatform zetten we ons daar graag voor in!

Hoe? We gaan bijvoorbeeld het (beeld) verhalenfestival Bunnik over Bunnik over een veel langere termijn laten plaatsvinden. Vaker culturele activiteiten organiseren als workshops organiseren waar we elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen lachen, leren, luisteren en creëren. 

Om die reden zijn we in gesprek gegaan met andere aanbieders van culturele activiteiten in de gemeente en op zoek gegaan naar mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen. En nu is het dan zover! Vol trots kunnen we bekendmaken dat we samen met Bo!nk Theater een ruimte hebben gevonden waar dit vanaf september allemaal kan plaatsvinden.

De ‘Cultuurschuur Bunnik’!

En daar zijn we heel blij mee!  

De Cultuurschuur Bunnik is de voormalige galerie van kunstenaar Luigi Amati en ligt aan de Parallelweg 1C in Bunnik. Deze plek tussen Bunnik en Odijk is voor iedereen goed met de fiets te bereiken. 

Wil je partner worden in de Cultuurschuur Bunnik en bijvoorbeeld lessen aanbieden?

Laat het ons weten via info@cultuurschuurbunnik.nl  Er zijn mogelijkheden die we kunnen overleggen. 

Om als mede Bunniker van elkaar te kunnen leren, én elkaar te leren kennen nodigen we iedereen, die een creatieve ‘expertise’ heeft, uit om zich aan te melden als Ambassadeur van de Cultuurschuur Bunnik. Je krijgt door het geven van een (gratis) workshop de kans om jezelf te promoten, je kennis te delen, en meegenomen te worden in de uitingen van de Cultuurschuur Bunnik. Maar het allerleukste is natuurlijk dat we op die manier samen veel leuke workshops kunnen realiseren waar we samen aan mee kunnen doen.

In de huidige tijd houden we natuurlijk rekening met de regelgeving van het RIVM en is de Cultuurschuur Bunnik daar op ingericht.

Welke workshops er al gaan komen houden we nog even geheim… én we horen graag jouw suggesties! Laat je het ons weten via de facebookpagina van Bunnik over Bunnik? Doe mee!

De Cultuurschuur Bunnik is voor ons allemaal, want ‘Cultuur maak je samen’!